Beneficiile pe care le ai dacă alegi cursurile
INFO CENTER GROUP SIBIU

Alege cursul potrivit pentru CARIERA TA!

Curs TEHNICIAN ÎN SILVICULTURĂ

Cursul autorizat Tehnician în silvicultură, este calificare de nivel 4 care se desfășoară pe o perioadă de 1080 ore, din care 360 ore teorie la săli de curs sau online și 720 ore de practică la ocoale silvice și/sau firme de exploatare cu care există contracte de colaborare.

Acest curs începe în data de 24.02.2023

Curs PĂDURAR

Cursul Pădurar este o calificare de nivel 3 și este organizat online (partea de teorie) sau la sala de curs, fiind un curs AUTORIZAT. Cei interesați pot să dobândească competențele necesare pentru obținerea unui Certificat de calificare, valabil pe viață, eliberat de  Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Educației fiind recunoscut național și în toate țările membre UE. Durata de desfășurare: 720 ore/240 ore teorie şi 480 ore practică/90 zile

Acest curs începe în data de 24.02.2023

Curs PAZNIC DE VÂNĂTOARE

Calificarea de nivel 3 Paznic de vânătoare, se desfășoară pe o perioadă de 720 ore, din care 240 ore teorie la săli de curs sau online și 480 ore de practică în Fonduri de Vânătoare sau Ocoale Silvice.

Acest curs începe în data de 23.02.2023

Curs OPERATOR LA RECOLTAREA ȘI TOALETAREA ARBORILOR FORESTIERI (DRUJBIST)

Curs operator la recoltarea și toaletarea arborilor forestieri este organizat în conformitate cu cerințele standardului ocupațional în vigoare, fiind curs de inițiere AUTORIZAT prin Ministerul Educației și Ministerul Muncii, cei interesați putând să dobândească competențele necesare. Denumirea „Drujbist” nu mai există, ea fiind înlocuită de ”Operator la recoltarea și toaletarea arborilor forestieri”.

Acest curs începe în data de 03.04.2023

Curs OPERATOR LA COLECTATUL ȘI MANIPULATUL LEMNULUI (TAFIST)

Cursul Operator la colectatul si manipulatul lemnului este curs de initiere, AUTORIZAT prin Ministerul Educației și Ministerul Muncii, cei interesați putând să dobândească competențele necesare. Denumirea „Operator la colectatul și manipulatul lemnului” se referă la cei care lucreză pe mașini și agregate în silvicultură: taf, ifron, etc.

Acest curs începe în data de 20.04.2023

Curs PISCICULTOR

Cursul de specializare Piscicultor, se realizează în total 100 ore, din care 30 ore de teorie şi 70 ore de practică.
Piscicultorul deţine cunoştinţe despre tehnologiile de reproducere şi creştere a speciilor de peşte. Activitatea piscicultorului se desfãşoarã în cadrul fermelor piscicole de obţinere şi dezvoltare a puietului de peşte şi în fermele de creştere a peştelui, de aceea este important ca piscicultorul să cunoască modul de gospodărire a bunurilor existente în cadrul fermei piscicole.

Acest curs începe în data de 24.04.2023

Curs RANGER

RANGER este ocupația de curând apărută în România. Institutul pentru calificări INFO CENTER GROUP, pentru ocupația de RANGER, organizează curs autorizat de specializare, ce are ca obiectiv fundamentarea unor tehnici moderne de protecție a parcurilor naturale, siturilor, ariilor protejate, rezervațiilor din România. Perioada de desfășurare a cursului: 100 ore/13 zile

Acest curs începe în data de 13.03.2023

Curs SPECIALIST ÎN ARII PROTEJATE

Cursul de perfecționare „Specialist in arii protejate” se realizeaza in 90 de ore 50 de ore de teorie si 40 de practica si este un curs autorizat la finalul caruia se poate obtine certificaul de absolvire valabil pe viata eliberat de Ministrerul Muncii si Protectiei Sociale.

Acest curs începe în data de 14.03.2023

100 CURSURI online / sala de curs găsiți pe site-ul www.sbinfo.ro